‹ Terug naar nieuwsoverzicht

Deli Home introduceert CanDo horren in Nederland

Dit jaar introduceert Deli Home CanDo horren op de Nederlandse markt na een bewezen succes in België. De eerste stappen worden gezet bij Praxis, waar op dit moment de ombouw plaatsvindt.

Het CanDo assortiment horren biedt voor vrijwel elk type raam en deur een gepast oplossing. Hierdoor kan frisse lucht naar binnen, maar blijven de insecten buiten. Het motto is dan ook Keep the bugs out with CanDo.

De keuze voor de juiste hor kan soms best ingewikkeld zijn, zeker omdat het aanbod zo uitgebreid is. In de opbouw van het schap is hier rekening mee gehouden en wordt de consument door middel van heldere navigatie naar het juiste type product geleid. Op de verpakking van de producten staat het montagegemak aangegeven. Mocht je toch nog twijfelen, kun je door middel van het scannen van de QR code op de verpakking, direct het montagefilmpje bekijken.

Uiteraard zijn de horren ook op maat gemaakt verkrijgbaar. Via de consumentgerichte configurator kun je in een paar stappen een volledig op maat gemaakte hor bestellen. Binnen 10 dagen wordt deze bij de consument thuis afgeleverd.

Wellicht ook interessant

Deli Home in het AD Rivierenland

Het oude verzekeringskantoor van Trias op het Stadhuisplein in Gorinchem is een grote interieurshowroom én het hoofdkantoor van Deli Home. … Lees meer

20 december 2018

Deli Home introduceert de voordeur met isolatiekern, de voordeur van de toekomst

Een voordeur met een hoge isolatiewaarde, minder krimp- en zwelgedrag, licht in gewicht en minder gevoelig voor weersomstandigheden dus minder … Lees meer

3 augustus 2020